jouw go-to person voor skincare & make-up 

Hey, ik ben Stephanie

Als ik mij in 3 kenmerken zou moeten omschrijven zou ik kiezen voor optimist, levensgenieter met haar hart op de tong en perfectionist.  Dit laatste is in mijn job wel een troef, het moet gewoonweg goed zijn!

Ik ben altijd al nieuwsgierig geweest met alles wat met schoonheidsverzorging te maken heeft. Lees: als klein meisje dus vol met glitternagellak, oogschaduw en lipgloss. Laten we zeggen dat mijn smaak ondertussen is geëvolueerd naar een iets subtielere make-up.
 
Na jaren in een schoonheidssalon te werken, voelde ik het toch kriebelen om mijn eigen huidatelier op te starten. En zo is mood. tot stand gekomen. Ik heb het geluk om van mijn passie mijn beroep te maken. Wat voor mij een enorme bonus is want mijn dag voelt niet aan als werken. Ik geloof er 200% in dat wat je uitstraalt, je ook gaat aantrekken. 

The face behind mood.

OVER MIJ

30 something, dogmom van Colette, bourgondiër en genieter van de kleine dingen in het leven.

MY STORY

Ontdek mijn aanbod

Op 11 juli 2022 ben ik gestart met mijn droom na te jagen en ik heb er nog geen moment spijt van gehad.

Hard werken schrikte me niet af maar sommige verschoten er wel van omdat de stap naar volledig zelfstandig een zaak starten toch wel een risico was. Nu leef ik onder het motto : soms moet je springen in het diepe ...
en nu staan we vandaag hier! 

Mijn beeld over hoe mijn huidatelier er zou uitzien was bij de opstart zo duidelijk en toch is dat beeld alleen maar gegroeid het afgelopen jaar. Never stop learning!  
Daarom volg ik regelmatig bijscholingen en nieuwe opleidingen, hierdoor blijf ik dus helemaal mee
 met nieuwe verzorgingen.
Nu moet ik wel eerlijk zeggen dat ik niet op elke nieuwe trend ga springen... ik wil verzorgingen doen waar ik 200% achtersta, resultaatgericht zijn en bij mijn zaak en cliënteel passen. 


Mijn ondernemersverhaal begon toen ik over niets anders kon denken dan mood.

SOFIE V.

Regelmatig nieuwe behandelingen of behandelingen die een uitbreiding krijgen door bijscholing. Dat bewijst professionaliteit. Duidelijk resultaat na elke behandeling en ik wandel helemaal 'opgeladen' buiten.

"Genieten van elke behandeling die met liefde en zorg gegeven wordt."

Things i Like

Making memories doing the things I like with the people I love.

BOEK NU

Klaar om de beste versie van jezelf te worden?

LET'S MAKE MAGIC.